| 14 Strzyżenie włosów.pdf Rozmiar 503 KB Technik usług fryzjerskich |
| 10 Planowanie zabiegów pielęgnacyjnych.pdf Rozmiar 264 KB Technik usług fryzjerskich |
| 09 Organizowanie prac fryzjerskich.pdf Rozmiar 489 KB Technik usług fryzjerskich |
| 15 Wykonywanie zabiegów trwałego ondulowania.pdf Rozmiar 0,5 MB Technik usług fryzjerskich |
| 17 Barwienie włosów.pdf Rozmiar 327 KB Technik usług fryzjerskich |
| 13 Wykonywanie wodnej ondulacji.pdf Rozmiar 317 KB Technik usług fryzjerskich |
| 12 Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych.pdf Rozmiar 475 KB Technik usług fryzjerskich |
| 18 Rozpoznawanie psychicznych uwarunkowań procesu nauczania.pdf Rozmiar 339 KB Technik usług fryzjerskich |
| 11 Dobieranie preparatów do pielęgnacji włosów.pdf Rozmiar 218 KB Technik usług fryzjerskich |
| 16 Rozjaśnianie i odbarwianie włosów.pdf Rozmiar 315 KB Technik usług fryzjerskich |
| 19 Stosowanie zasad i metod nauczania.pdf Rozmiar 160 KB Technik usług fryzjerskich |
| 02 Przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcyjnym.pdf Rozmiar 354 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 01 Organizowanie działalności gastronomicznej.pdf Rozmiar 388 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 04 Planowanie żywienia.pdf Rozmiar 307 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 03 Wykorzystanie produktów spożywczych jako źródła.pdf Rozmiar 450 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 18 Komunikowanie się w języku obcym.pdf Rozmiar 0,6 MB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 06 SporzÄ…dzanie podstawowego asortymentu potraw jarskich.pdf Rozmiar 367 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 10 Sporządzanie podstawowego asortymentu deserów.pdf Rozmiar 280 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 07 Sporządzanie podstawowego asortymentu zup i sosów.pdf Rozmiar 214 KB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 08 Sporządzanie podstawowego asortymentu potraw z mięsa.pdf Rozmiar 0,8 MB Technik uslug gastronomicznych(1) |
| 13 Organizowanie pracy w bufecie.pdf Rozmiar 0,8 MB Technik uslug gastronomicznych(1) |