Pliki pdf

14 Strzyżenie włosów.pdf
Rozmiar 503 KB
Technik usług fryzjerskich
10 Planowanie zabiegów pielęgnacyjnych.pdf
Rozmiar 264 KB
Technik usług fryzjerskich
09 Organizowanie prac fryzjerskich.pdf
Rozmiar 489 KB
Technik usług fryzjerskich
15 Wykonywanie zabiegów trwałego ondulowania.pdf
Rozmiar 0,5 MB
Technik usług fryzjerskich
17 Barwienie włosów.pdf
Rozmiar 327 KB
Technik usług fryzjerskich
13 Wykonywanie wodnej ondulacji.pdf
Rozmiar 317 KB
Technik usług fryzjerskich
12 Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych.pdf
Rozmiar 475 KB
Technik usług fryzjerskich
18 Rozpoznawanie psychicznych uwarunkowań procesu nauczania.pdf
Rozmiar 339 KB
Technik usług fryzjerskich
11 Dobieranie preparatów do pielęgnacji włosów.pdf
Rozmiar 218 KB
Technik usług fryzjerskich
16 Rozjaśnianie i odbarwianie włosów.pdf
Rozmiar 315 KB
Technik usług fryzjerskich
19 Stosowanie zasad i metod nauczania.pdf
Rozmiar 160 KB
Technik usług fryzjerskich
02 Przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcyjnym.pdf
Rozmiar 354 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
01 Organizowanie działalności gastronomicznej.pdf
Rozmiar 388 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
04 Planowanie żywienia.pdf
Rozmiar 307 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
03 Wykorzystanie produktów spożywczych jako źródła.pdf
Rozmiar 450 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
18 Komunikowanie się w języku obcym.pdf
Rozmiar 0,6 MB
Technik uslug gastronomicznych(1)
06 SporzÄ…dzanie podstawowego asortymentu potraw jarskich.pdf
Rozmiar 367 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
10 Sporządzanie podstawowego asortymentu deserów.pdf
Rozmiar 280 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
07 Sporządzanie podstawowego asortymentu zup i sosów.pdf
Rozmiar 214 KB
Technik uslug gastronomicznych(1)
08 Sporządzanie podstawowego asortymentu potraw z mięsa.pdf
Rozmiar 0,8 MB
Technik uslug gastronomicznych(1)
13 Organizowanie pracy w bufecie.pdf
Rozmiar 0,8 MB
Technik uslug gastronomicznych(1)
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • sp6zabrze.htw.pl
  •